Tiden går och vi med den

Haluammeko hallituksen maahamme vai haluammeko jo per heti uudet vaalit? Ehkäpä jotkut näkisivät uusissa vaaleissa kansallisuusmielisyyden arvostuksen nousun ja EU:n arvon laskun mahdollisuuden. Tällaisetkin skenaariot huomioiden tulee nykyisen hallitustunnustelijan epäonnistumisia arvioida rakentavasti. Ts. miettiä, pystyttäisiinkö nykyisen tunnustelijan toimesta ja työn pohjalta saavuttamaan Suomeen Suomen kansan hyväksi parhaiten toimivaa hallitusta vai ei. Epäonnistumiset eivät tällaista mahdollisuutta tue, mutta sen jälkeenkin on pohdittava, kenestä pm ja mikä olisi toisenlainen hallituspohja.

Jos kokoomus avaa tässä asiassa ohi kansan mielipiteen ja maamme edun niin, SDP & kok -pohjaista hallitusta ei syntyne. Silloin kokoomus jäänee oppositioon ja suuri kysymys on miksi?

Tällöin SDP & Perussuomalaiset & kesk -keskeinen hallitus kuvannee parhaiten kansamme nykyisiä tuntoja, työttömyyden ja eurokriisin kurimuksessa.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 Responses to Tiden går och vi med den

 1. espanjapappa sanoo:

  Tilannearviosi on jälleen betonia! Facebookissa kirjoittelin Tiilikaiselle, että olkoon hallituksessa mitkä puolueet tahansa, kunhan tärkein painopiste on nyt köyhyyteen ja syrjäytymiseen panostaminen. Kokoomusta ja rkp:tä tuskin asia kiinnostaa?

 2. Hei Tarmo,

  vieläkin ”joudun” odottamaan kommenttini kirjoittamista espanjapappa-blogiisi, koska uutta hallitusta ei ole vieläkään onnistuttu saamaan aikaiseksi.

  Ja me haluamme nimenomaan hallituksen, joka huomioi kansan tarpeen, maamme edun – kaikille meille. Kuten nasevasti alleviivaat, ensiksi on autettava köyhiä ja ohjattava, koulutettava, kannustettava ja autettava syrjäytymisvaarassa olevat takaisin vaikuttamaan, aktiivisiksi yhteiskuntamme jäseniksi ja myös osallistumaan työntekoon siinä määrin ja siinä muodossa kuin se kullekin on suotuisaa. Jo eläkkeelle siirtyvien tai olevien henkilöiden tietotaitoa ei pidä väheksyä vaan antaa sille kuuluva arvo sekä hyödyntää sitä kansakuntamme ja kv. yhteisön eduksi, esim. Suomi-Espanja-kanssakäymisessä. Itselläni on tällaisesta osaamisesta ja panostuksesta kansakuntamme hyvinvointiin läheisten esimerkkejä, joiden edessä olen nöyrä.

  Vanhempien kunnioittaminen on yksi asia, mutta vanhempien osaamisen kunnioittamisen ja sen hyödyntämisen tulisi olla itsestäänselvyys, mutta miksi näin ei näytä olevan? Mikä yritys työllistää tarkoituksellisesti yli viisikymppisiä?

  Terv. Jouni

  Ps. Kommentoimani kommentin kirjoittaja on Tarmo Viitaluoma.

 3. espanjapappa sanoo:

  Anteeksi jälleen nimen puuttuminen. Yritän asian muistaa jatkossa. Eurooppa-polittiikkaan tarvitaan myös uudenlaista otetta! Rahan syytäminen jatkuvasti kasvavalle maajoukolle on yhtä viisasta kuin hölmöläisten valon tuonti ulkoa pussissa sisälle. Kertakaikkiaan vastuut lainan antamisesta kuuluu vain ja yksinomaan lainan antajalle.

  Tarmo Viitaluoma – maalari maalaa taloansa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s