WTO ja NATO – passeeeeeee……

Jo keskustelu Suomen liittymisestä Natoon kuulostaa siltä kuin siihen osallistujat eivät alkuunkaan ymmärtäisi tämän päivän reaaliteetteja. Nato on mielestäni aikansa elänyt.

Niin kauan kuin ko.sotilasliitolla oli vihollinen ja fyrkkaa, sillä oli ainakin ns. Villin Lännen syy olla olemassa. Nyt se on kuitenkin vanhanaikainen relikti. Toivokaamme, ettei valtiomme sijoita euron euroa mokomaan jo vanhentuneeseen hankkeeseen.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to WTO ja NATO – passeeeeeee……

 1. espanjapappa sanoo:

  Täsmälleen samaa mieltä. Ainoa peruste Naton ylläpitoon on maailmanhallituksen pystyttäminen ja sekään ei Kiinaa, Intiaa tai Brasiliaa varmaankaan kiinnosta motiivina. Maailma on muuttunut Naton siihen mitenkään vaikuttamatta. Meidän tulee mieluummin kääntää katseemme itänaapurin suuntaan – siellä ollaan öljyvaroja allokoimaissa merkittävässä määrin puolustukseen.

  Miettii talonmaalauksen lomassa Tarmo Viitaluoma

 2. Jouni Pulli sanoo:

  Hei Tarmo,

  Naton vaikutus lienee nykyään osin myös heijastus sen julkituoduista julkisista tarkoituksista. Pinnanalaisesta kiehunnasta tai kyvyttömyydestä tai resurssien tuhlaamisesta meidän on vaikea sanoa mitään ulkopuolisina, mutta toisaalta: ei kai meidän tarvitse osallistua kerhoon, joka mielestämme on epäkelpo vain todetaksemme, että näin asia on.

  Terv. Jouni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s