Rahan käytön optimointia, siis toisten

Vapaaehtoiseen vaalirahailmoitukseen eivät näköjään osallistuneet herrat KATAINEN ja SOINI, ns. ajallaan. Ovatkohan syntyneet liian myöhään? No, se osallistomattomuus tuskin lienee ollut yllätys. Poijjaat pellaa ommaa peliään ku kansa maksaa anyways? Vai?

Soini ja aikanaan varmasti myös ”Savon piällysmiäes” Katainen tekenevät ilmoituksensa lain määräämän aikarajan sisällä, vaikkapa viime ”käijessä”. Summat ovat ehkä häkellyttävän hurjia ja tuskin ainakaan suhmuroituja, ja mikäs siinä kunhan toimitaan laillisesti, vaikka laki onkin huono. Toimitaanhan?

Ja nii…in tämä ”Kesärannan asukki” näyttää panostaneen kovin vähän omasta kukkarostaan. Niin, miten käykään ministerikaksikkomme, jos presidentiksi tulee ”SALE” Sauli Niinistö tai ”OLÉ!” Olli Rehn. Oletukseni on, että jompi kumpi tai molemmat nykyisistä (kok-kesk) puheenjohtajista hankkiutuvat niin sanotusti muualle. Ehkä silloin näiden porvarien kannattaa kysyä neuvoa vasemmistolaiselta Siimekseltä. Joidenkin mielestä ”SALE” voisi viitata alennusmyyntiin ja ”OLÉ!” vaikkapa härkätaisteluun, mutta omalta osaltani olen käyttänyt näitä kirjoitusasuja pelkästään pyrkien ehdottamaan lukijoille, keistä on kysymys ja erottamaan kandidaatit helposti toisistaan, mitenkään haluamatta heitä täten arvioida tai leimata. Osaavia miehiä molemmat. Saletisti natsaa, vaiko?

Arvonsa tuntevia lienevät molemmat herrat ja varmasti aivan ansioidensa perusteella. Mikä lieneekään herrojen Rehn ja Niinistö suhde puheenjohtajiin Katainen ja Kiviniemi? Kovasti vähän olemme näistä asioista kuulleet, varsinkin kun meidän kansalaisten kannalta pääsemme suoraan äänestämäään presidenttiä ja näinhän ei asianlaita ole pääministerin valinnan suhteen – keskustan päministeri-hokemasta huolimatta. Poliitikkojen uskottavuus: ketkä ovatkaan oikeuskäsittelyssä nyt? Ja mistä puolueista? Jotenkin tulee mieleen kok ja kesk eli keskeiset hallituspuolueet, mutta voinhan olla väärässäkin – K-kirjain jotenkin kaikaa, muttei Kekkosen tai Kiviniemen takia.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s