Libyaan aselepo heti!

Hieman mietityttää tuo Ranskan ja UK:n julkilausuma, että Gaddafin on aika siirtyä sivuun heti. Ehkä kuitenkin olisi järkevintä päästä aselepoon, rauhaan, ihmisoikeusloukkausten loppumiseen ja yhteiskunnnan kehittämiseen mahdollisimman nopeasti niin, että myös talous tervehtyy. Koskien rikoksia ihmisyyttä vastaan; emmehän ole enää barbaareja niin kuin ehkä ristiretkien tai toisen maailmansodan aikaan; ehkä soisimme oikeudenmukaiset oikeudenkäynnit.

Ja ns. kartalla on paljon vaikeammin hallittavia tilanteita, ensimmäisinä Iran, Syyria, Libanon, Israel, Palestiina, Bahrain, Jemen, Jordania, Norsunluurannikko ja ”kaikki ne vanhat konfliktit” sekä USA:n/Kanadan/Australian sekä EU:n suhde Venäjään, Intiaan ja Kiinaan. Kalamies voisi sanoa, että perkaamista piisaa, unohdin toki koko Etelä-Amerikan, Indonesian jne.

Pointtini on, ettei nyt voida jäädä esim. Misratan kujille pohtimaan surkeaa tilannetta vaan neuvottelutuloksIIn on päästävä vikkelästi, muutoin voidaan alkaa pelata noppapeliä totaalisesti pihalla ja päät tiukasti pensaassa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s