Varainsiirtovero

Vaikka Kiviniemen eilisen lausunnon asiallisuutta voidaankin vahvasti kritisoida, varsinkin kun keskustan yksi kantavaksi ajateltu teema näyttäisi vaalimainonnassa olevan Kiviniemen ja asiaosaamisen yhdistäminen, olisi poliitikkojen uskottavuuden kannalta järkevää jättää asia sikseen ja siirtyä asialliseen politiikan tekoon, jossa pyritään keksimään ratkaisut siihen, miten tuloerojen kasvu saadaan estettyä, sekä siihen, miten kaikille työtähaluaville todellakin järjestyisi työtä muullakin kuin nälkäpalkalla ja niin, että olisi yhteistä toivoa paremmasta ja oikeudenmukaisemmasta yhteiselosta.

Erkki Tuomiojan muotoilu koskien eduskunnan suuren valiokunnan päätöstä, jossa se edellyttää, että sillä on mahdollisuus esittää kantansa Suomen osuudesta velkapaketti-asiassa ennen kuin hallitus tekee päätöksiään, oli realistinen ja asiallinen.

Liisa Jaakonsaari toteaa, että Euroopan parlamentti on vahvasti mm. sosialidemokraattien pitkään ajaman kv. varainsiirtoveron kannalla. Tämä on selvä viesti päättäjille, että myös yksityisen sektorin on kannettava osavastuunsa kriisistä. Jaakonsaaren mukaan Soini äänesti tyhjää.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s