Tasaverotusta kohtiko?

Puolueiden tavoitteissa alkaa vihdoin näkyä painopistealueita ts. minkälaista politiikkaa puolueet haluaisivat jatkossa harjoittaa. Kokoomus tuntuu painottavan selkeästi SDP:tä ja keskustaa enemmän suurempituloisten etuja. Tämä näkyy selkeästi kokoomuksen veroehdotuksista, joissa oltaisiin, jos kansa hyväksyisi kokoomuksen linjan, siirtymässä enemmän tasaverotuksen kannalle.

Tämä olisi edullista varakkaammalle yhteiskuntaluokalle mutta entä muut? Olemmeko siirtymässä takaisin kohti luokkajakoa. Tasaverotus ei ainakaan auta hyvinvointiyhteiskunnan kehittämistä.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Tasaverotusta kohtiko?

 1. espanjapappa sanoo:

  Tervehdys Jouni!
  Olemme asiasta nimerkein käyneet varsin hyvää keskustelua Setä Argadian blogissa. Verottomat tulot pitäisi nyt ottaa erityistarkasteluun ja kulutusverojen rinnalla myös maksukyky. Jutta esittää lapsivähennyksen uudelleenkäyttöönottoa – no tasaveroläjään sekin sujahtaa. Oma blogini on vielä pari viikkoa telakalla – kyllä tässä jo pikkuhiljaa alkaa sorpenpäät syyhytä…. Sinun blogisi sisältää suorastaan aarteita!

  • Hyvä Espanjapappa,

   kiitos pointeistasi sekä lämminhenkisestä kommentistasi. On kiva tietää, että kohta saamme taas lukea usein iloisesti yllättäviä pohdintojasi blogissasi. Tarkoitan, että tuot asioita esille minulle tuntemattomista näkökulmista ja siksi blogisi lukeminen herättää mielenkiintoisia jatkopolkuja.

   Blogikirjoituksiasi odotellen,
   terv. Jouni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s